EtusivuAjankohtaistaOhjelmisto
Kehrää kehrääKotiläksyKolme kiliäNallen retkilaukkuHiirulainen ja uudet luistimetJoulu on jo ovellaPupun kevätSatuvarjon alla: Pikku-SiiliHölmöläisetBemböleJouluyö
Tapahtumat
Kevään viikonloppukurssitTeatterileiriKekkeripäivätLasten synttäritTyöpajat
Mukamas festivalTeatteri MukamasYhteystiedot
Avoinna ark. 09.00-15.00 +358 50 465 6285 | Seuraa meitä  

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on RedditShare on LinkedInPin on Pinterest

Teatteri Mukamas kurssittaa!

– Teatterikursseja 8-12-vuotiaille –

Tervetuloa Mukamaksen teatterikursseille! Kursseilla tutustumme leikin ja erilaisten harjoitteiden kautta teatterin eri osa-alueisiin. Kaksipäivästen viikonloppukurssien aikana sukellamme yhteen aiheeseen kerrallaan ja lähestymme sitä yhdessä tutkien ja kokeillen.  Jokaisen kurssin päätteeksi pidämme vanhemmille ja ystäville avoimen harjoituksen, missä esittelemme kurssilla läpi käymiämme asioita.

Kurssit ovat itsenäisiä kokonaisuuksiaan. Osallistua voi joko yhdelle, kahdelle tai kaikille kolmelle kurssille. Kurssit on suunnattu 8-12-vuotiaille ja niille ei tarvitse aiempaa kokemusta.

Kurssien vetäjinä toimivat Teatteri Mukamaksen näyttelijät Harri Helin, Annukka Waara ja Markus Waara.

Opetus on  kurssin molempina päivinä klo 10.00 – 15.00.

NÄYTTELEMINEN JA IMPROVISAATIO  4.-5.2.2017
Kurssilla käsitellään heittäytymistä ja uskaltamista ja sitä mikä teatterityössä on kaikkein tärkeintä: ryhmässä toimimista. Erilaisten leikkien ja harjoitusten kautta tutustumme improvisaation saloihin ja opimme, että moka voi olla lavatyöskentelyssä myös lahja! Kurssilla kokeillaan ja pohditaan esiintymiseen liittyvää katseen alla olemista ja sitä, miten tärkeintä ei ole itse loistaa vaan auttaa lavalla olevaa kaveria loistamaan.

TANSSI JA LIIKEILMAISU 18.-19.2017
Kurssilla tutustutaan tanssiin ja liikkeeseen ilmaisun välineinä. Kurssilla harjoitellaan jazz- ja nykytanssin tekniikkaa, tehdään tanssikoreografiaa ja kokeillaan myös joitakin akrobaattisia liikkeitä. Tärkeässä osassa on oppilaan oma tapa luoda liikettä, mitä etsimme yhdessä leikin, liikeilmaisullisten harjoitteiden ja improvisaation kautta. Lisäksi kurssilla tutustutaan varjoteatteriin ja tutkimme, miten sitä voidaan yhdistää tanssiin ja liikeilmaisuun.

MUSIIKKI JA DRAAMA  25.-26.3.2017
Tällä kurssilla tutustutaan siihen, miten ilmaisu, liike ja musiikki nivoutuvat näyttämöllä yhdeksi kokonaisuudeksi. Opettelemme kurssilla ryhmässä laulamista, tanssikoreografiaa sekä näiden kahden elementin yhdistämistä tunneilmaisuun. Lähestymme kurssin teemoja erilaisten leikkien ja harjoitteiden kautta ja pyrimme luomaan yhdessä pienen, musiikkidraamallisen kokonaisuuden.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta teatterista.

HINTA

1 kurssi on 50 euroa (sis.alv 24 %)
3 kurssia on 125 euroa (sis.alv 24 %)
Hinta sisältää luomuruoan (lounas), opetuksen sekä vakuutuksen. Kurssit toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi.

Lisätiedot:
myynti@teatterimukamas.com
puh. 050 4656 285

Ilmoittautuminen on sitova.